Coś o sobie: Mam na imię Szymon, mam 17 lat i pochodzę z Bydgoszczy z województwa Kujawsko-Pomorskiego. Interesuję się informatyką, sportem głównie siatkówką oraz muzyką gatunku Dubstep. Jestem miły, ogarnięty, kulturalny oraz pomocny. Pomogę każdemu w każdej trudnej sytuacji i można zawszę na mnie liczyć.
Ile czasu dziennie spędzasz na forum : Po długiej przerwie ze względu na problemy zdrowotne to od 5 do 8 godzin dziennie, a w weekendy całe dnie.
Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą prace jako Redaktor i dlaczego postanowiłeś przystąpić do redakcji?: Przede wszystkim pisanie wywiadów z naszymi użytkownikami sieci oraz pomaganie Redaktorom Naczelnym w ich pracy czyli tworzeniu gazetek sieciowych. Postanowiłem złożyć podanie na Redaktora, ponieważ brakuje Nam Redaktorów, nie ma kogo popytać w wywiadach a ja to z miłą chęcią porobię oraz chciałbym ożywić dział redaktorski. Jestem doświadczonym redaktorem dlatego, że pełniłem tą funkcję tutaj właśnie na PS.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jak już wyżej napisałem, jestem doświadczonym redaktorem i chcę znowu spróbować swoich sił i robić dla Was wszystkich to co będzie do mnie należało czyli przeprowadzanie wywiadów. Poza tym jestem miły, ogarnięty, pomocny w każdej sytuacji oraz można na mnie liczyć.
Chciałbyś pisać wywiady czy poradniki ?: Wywiady, ponieważ lubię dowiadywać się przeróżnych informacji na temat naszych użytkowników o których nie wiedziałem do dziś oraz sprawia mi to przyjemność.
Czy zajmowałeś się już kiedyś prowadzeniem wywiadów/pisaniem poradników ?: Oczywiście, że tak. Nawet na tej sieci przed moją dłuższą przerwą którą musiałem zrobić niespodziewanie, ponieważ miałem problemy zdrowotne.
Wykonaj krótki wywiad ze sobą lub napisz krótki poradnik o dawaniu reputacji (jest to praca testowa i dająca nam wiele do zrozumienia, więc się postaraj!): Wywiad zrobiony jest z byłym moderatorem oraz użytkownikiem naszej sieci, kilka miesięcy temu. Po rozpatrzeniu podania spodziewajcie się następnego mojego wywiadu z którymś z Was!
Vensor: Dziękuję, że znalazłeś czas, abym mógł zadać Ci kilka pytań. Na początek przedstaw się nam, żebym nie mówił do Ciebie po nicku.
Mr_Ślepy: Witam ja także dziękuje za poświęcony czas. Mam na imię Damian mam 17 lat i pochodzę z małej miejscowości Rychliki.
Vensor: Opowiesz nam coś o mieście, z którego pochodzisz?
Mr_Ślepy: Hmm w sumie miastem bym tego nie nazwał choć nasza miejscowość bardzo szybko się rozwija. Mieszka sie w niej naprawde przyjemnie mamy dużo placówek w których można spędzać wolny czas, a także jest tu wiele atrakcji turystycznych min: Orlik, 3 place zabaw, gminna siłownia, bieżnia, oraz boisko piłkarskie. Więc jest co robić praktycznie nigdy się nie nudzę.
Vensor: Niesamowite! Przejdźmy do następnego pytania. Czym się interesujesz, co lubisz robić w wolnych chwilach?
Mr_Ślepy: Interesuję się sportom oraz motoryzacją w wolnych chwilach gram w counter-strike 1.6 ale koncentruję swoją uwagę przede wszystkim na treningi piłki nożnej oraz siatkówki.
Vensor: Jakiej muzyki słuchasz? Jakiej nie lubisz?
Mr_Ślepy: Słucham wszelkiego rodzaju polskiego rapu min: Słoń, Pezet, Hemp Gru, Solar, Białas, JWP itp. Nie lubię za bardzo muzyki zagranicznej oraz disco polo
Vensor: Jak już wspomniałeś, masz 17 lat. Do jakiej szkoły chodzisz?
Mr_Ślepy: Uczęszczam do szkoły zawodowej im Stanisława Mikołajczyka w Pasłęku do klasy o profilu Montera zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie. Obecnie jestem w klasie 2 i przygotowuję się do egzaminów.
Vensor: Dlaczego chcesz robić w tym zawodzie w przyszłości?
Mr_Ślepy: Od zawsze interesowałem się budownictwem od najmłodszych lat pomagałem tacie lub rodzinie w zabudowach, remontach itp zawsze lubiłem majsterkować nie miałem problemu aby wybrać zawód ponieważ wiem że w przyszłości będę zadowolony ze swojej pracy i po skończeniu szkoły chciałbym otworzyć swoją firmę budowlaną.
Vensor: Masz może rodzeństwo?
Mr_Ślepy: Tak mam starszego brata w wieku 22 lat i 4 siostry najstarsza 18 lat, 2 siostry bliźniaczki które mają 9 lat a także siostrę która zmarła w wieku 4 lat teraz miała by 12 .
Vensor: Składam Ci szczere kondolencje oraz współczuję.
Mr_Ślepy: Dziękuje ostatnie lata były naprawdę ciężkie .
Vensor: Rozumiem Cię bardzo dobrze. Możemy przejść dalej?
Mr_Ślepy: Tak, oczywiście.
Vensor: Każda osoba posiada jakieś marzenia. Jakie są Twoje?
Mr_Ślepy: Moim marzeniem jest skończyć swoją szkołę zdać wszystkie egzaminy i przede wszystkim mieć dobra pracę. A w przyszłości założyć swoją rodzinę i być szczęśliwym.
Vensor: Znalazłeś już swoją "drugą połówkę" czy jeszcze szukasz?
Mr_Ślepy: Myślę że tak od 2 lat jestem w szczęśliwym związku i mam nadzieję, że będzie on taki do końca moich dni.
Vensor: Również Ci tego życzę z całego serca . Czy w życiu towarzyszą Ci jakieś zasady?
Mr_Ślepy: Tak mam kilka swoich zasad i choć by nie wiadomo ci się działo zawsze ich przestrzegam sa to zarówno zasady w życiu prywatnym jak i na forum czy serwerach.
Vensor: W kantera od zawsze grałeś jako "Mr_Ślepy"?
Mr_Ślepy: Szczerze mówiąc nigdy Mr_Ślepy to jest tylko nick na sparku którego użyłem po raz pierwszy w grze miałem nicki ŚLEPY potem kilka lat Mr_Danio potem przez 1 rok Virus.exe | Mr_Danio a teraz jak wiadomo Gekon ale myślę że wrócą z powrotem do swojego starego przydomku na którym jestem znany na wielu sieciach czyli Mr_Danio.
Vensor: Skąd się wziąłeś na ProjektSpark? Ktoś polecił Ci tą sieć czy sam znalazłeś?
Mr_Ślepy: Sieć obserwowałem już od około 6-7 miesięcy a na przyjście namawiał mnie Naro za co chciałbym mu podziękować.
Vensor: Starałbyś się coś pozmieniać na sieci?
Mr_Ślepy: Tak cały czas staram się to robić chciałbym zmienić podejście użytkowników do administracji oraz odwrotnie jesteśmy wspólnotą i niektóre zachowania są tutaj karygodne.
Vensor: Jesteś zadowolony z aktualnej pracy Administracji sieci?
Mr_Ślepy: Tak jestem zadowolony widać ze chłopcy pracują tyle ile mogą oraz starają się utrzymać chaos i porządek za co chciałbym im podziękować.
Vensor: Chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec Naszego wywiadu?
Mr_Ślepy: Chciałbym pozdrowić całą ekipę serwerów, a także wszystkich użytkowników oraz administrację naszej Sparkowej społeczności.
Vensor: Jeszcze raz dziękuję za poświęcenie mi czasu i do zobaczenia!
Mr_Ślepy: Ja także dziękuje i życzę powodzenia w walce o posadę Redaktora.
Użytkownik Vensor edytował ten post 03 listopad 2015r. o godzinie 12:51