Nick na serwerze: Krwawy~WafeL
Ilość przegranych godzin na serwerze
, link z
Proszę
Zalogować
się lub
Zarejestrować
żeby zobaczyć ukrytą zawartość
:
Proszę
Zalogować
się lub
Zarejestrować
żeby zobaczyć ukrytą zawartość
, wiem że to jest bardzo mało tylko prosze zwrócić uwagę na fakt że cieżko dobrze bawić się na serwerze gdy co chwilkę dostajesz HeadShota przez ściane...
Wiek: 14(Bliżej 15) ale wiek to tylko liczba nie świadczy nic o człowieku.
Steam ID:
STEAM_0:0:141506709
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę w cs'a: 3-4H mogę spędzić na grze w CS'a.
Miałeś kiedyś u nas bana: Nie nie miałem.
Doświadczenie w adminowaniu: Posiadałem już admina i posiadam Aktualnie na SURF.
Umiejętność rozpisywania dem: Poziom Dobry.
Dlaczego miałbyś dostać admina: Ponieważ co mape ktoś odpalony jest na serwerze to jest poprostu nie do uwierzenia. Ten czas spędzony na serwerze jest przyczyną tylko tego, gram 10 min wbija cziter więc po co mam mu dawać tą przyjemność i zostać na serwerze. Ponadto z 5 osób które zgłosiłem tylko 1 dostała UB chodź moge przysięgnąć że koleś też sobie odpalił WH, lecz zgromadzone przeze mnie dowody nie były idealnie i Lube musiał mu dać UB :/ :/ Jestem Sumienny i odpowiedzialny wszystko co robię staram się robić jak najlepiej i na 100% więc nie zostawię Only DD2 tak jak inni admini aktualnie(nie mówie o Raisha/Agatka bo on pisał że ma Urlop). I tak jak pisałem prosze nie kierować się liczbą która opisuje ile już wiosen przeżyłem na tym pięknym świecie, ponieważ ona dużo nie znaczy. Wiele osób na SURF gdy zdradzam im mój wiek bardzo się dziwią bo nei daje tego po sobie poznać. Dziekuję już za samo przeczytanie podania.
Składka Admina + VIP 11.07zł: Zbliża się rok szkolny więc wybaczcie ale Nie.
Użytkownik
Krwawy~WafeL
edytował ten post 19 sierpień 2015r. o godzinie 17:06